Multimedije Ford Fusion (US)

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Pošaljite upit
Multimedije Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 239ks

Multimedije Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 239ks

Po pristupačnim cenama, neka svaka vožnja bude pravo uživanje! Multimedijalni uređaji za Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 2012- vozila koji potpuno odgovaraju Vašem automobilu. Android multimedije – Sve na jednom mestu (radio, navigacija, mogućnost povezivanja sa rikverc kamerom). Kompletna ugradnja i povezivanje s komandama na volanu!

Multimedije Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 239ks
Multimedije Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 239ks

Multimedije Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 239ks Cena

Multimedijalni sistemi za kola dug period bili su rezervisani isključivo za premium automobile, određene marke automobila i vozila, te vlasnike koji sebi to imaju mogćnost da priušte. Međutim, raste i razvoj tehnologije, koji se posebno poslednjih godina vidi i oseća, doveo je do toga da skoro svaki vozač i vlasnik automobila, može sebi da priušti neku mutlimediju za kola, kako bi tokom vožnje priredio jedan poseban doživljaj za sve unutar vozila. Iz ponude izdvajamo multimedije za Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 2012- vozila po najpovoljnijim cenama u Srbiji i regionu.

Multimedije Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 239ks Cena

Multimedije Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 239ks Android

Multimedije Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 239ks Delovi

Multimedije za Ford Fusion (US) 2.0 EcoBoost 2012- vozila karakteriše multimedijalni doživljaj, po pojavnim oblicima (perceptivnim vidovima informacija, tj. logičkoj strukturi) i prenosnim putevima(fizički prenosnim putevima) višestruk, simultan, snažan doživljaj, u najširem smislu to je protok informacija između izvođača i publike. Ovaj pojam se susreće i u svetu zabave (muzike, video i kompjuterskih igrica…) ali i u telekomunikacijama i svetu kompjutera.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.